Verjaardag met als thema: Super Mario

Wat gaan we doen met zijn verjaardag?! Ik ben een mama die gek is op thema verjaardagen voor mijn kindjes. 

Het is weer zover!! Verjaardag van Victor komt er weer aan! Victor is in december 3 jaar  geworden. En de afgelopen 3 jaar begonnen de zorgen al in oktober. Wat gaan we doen met zijn verjaardag?! Ik ben een mama die gek is op thema verjaardagen/kinderfeestjes voor mijn kindjes. We kijken wat hij op dat moment leuk vindt. Het afgelopen jaar en eigenlijk nu nog steeds is hij helemaal gek op Super Mario, sinds hij het spel heeft gespeeld op de Iphone. Sindsdien is het altijd 'Mama, Mariooooo!'. Dus het lag erg voor de hand om met het thema Super Mario te komen.

Het eerste wat ik doe, is op zoek gaan naar ideeën. En waar kan ik dit het beste doen dan op Pinterest! Ik kan niet meer zonder Pinterest. Heerlijk tijdsverdrijf en bron van inspiratie. Ik kwam al snel een leuk idee tegen voor een Mario uitnodiging, namelijk zo'n blok met een vraagteken erop en de uitnodiging die naar boven komt, alsof Mario er met zijn hoofd tegen aan heeft gestoten.  De uitnodiging heb ik op de mushroom geplakt en gevouwen.

Mijn man kwam meteen met de opmerking van 'waarom mail je niet gewoon de uitnodigingen voor zijn verjaardag?'. Ik vind het juist zo leuk om mensen op de oude manier uit te nodigen! Nadat ik de uitnodigingen had gemaakt en verstuurd, kreeg ik echt van iedereen alleen maar complimenten over de uitnodiging. En daar doe ik het dan toch ook stiekem voor als ik moet toegeven :)

Dit is de uitnodiging geworden:

 

Na de uitnodigingen dacht ik wat kan ik nog meer doen met het thema Super Mario? We besloten dit jaar zijn verjaardag in Monkey Town te vieren. Voor de taart hadden we een leuke afbeelding van Super Mario gekozen om op de taart te laten drukken. Om de kindjes te bedanken die op zijn verjaardag waren gekomen, had ik bedanktasjes gemaakt waarin natuurlijk snoepgoed zat met een mandarijntje en kleurplaten van Super Mario en Luigi. Op de bedanktasjes moest ook iets van het thema komen. Ik kwam met het idee om Mario's pet te maken maar dan niet met de letter M maar V. En met de snor erbij want het is toch zijn signature.

En om het thema toch helemaal af te maken, hadden we een Super Mario pak voor hem besteld met bijpassende pet en snor. Helaas deed hij de snor maar voor 10 seconden op. Maar gelukkig heb ik  toch een geweldige foto kunnen maken haha. En als je die dag in Monkey Town was en Super Mario voorbij zag rennen: Dat was Victor! :)

Ook al kost het elke keer weer veel tijd en stress zo'n thema verjaardag organiseren voor je kind, het is het allemaal waard als je ziet hoe blij ze zijn op de verjaardag. Daar doe je het voor he! Wat voor thema's hebben jullie gebruikt? Misschien kan ik alvast inspiratie opdoen voor mijn dochter's verjaardag in februari :)

Comments

Leave your comment