Halloween

Het is weer herfst en de dagen beginnen donkerder te worden. Er zijn minder activiteiten te beleven en even naar het strand om lekker in het zonnetje te liggen zit er helaas niet in. Wanneer de herfst start is het eigenlijk wel wat stilletjes, maar gelukkig is er voor eind oktober vanuit Amerika Halloween overgewaaid naar Nederland. 

Het is weer herfst en de dagen beginnen donkerder te worden. Er zijn minder activiteiten te beleven en even naar het strand om lekker in het zonnetje te liggen zit er helaas niet in. Wanneer de herfst start is het eigenlijk wel wat stilletjes, maar gelukkig is er voor eind oktober vanuit Amerika Halloween overgewaaid naar Nederland. Vaak denken we bij Halloween aan verkleden, griezelen en snoepjes, maar eigenlijk is het de Allerheiligenavond. Dan herdenken we de overledenen. Vroeger ging men dan naar kerkhoven om de overleden te bezoeken en kaarsjes voor hun op te steken. Het is nog niet heel populair maar er komen vaker feesten en evenementen voor Halloween. Sommige cafés en steden worden helemaal ondergedompeld in Halloween sfeer.

Tegenwoordig is het meer bekend om het verkleden en trick-or-treat. In Nederland word nog niet echt trick-or-treat gedaan, waar de kinderen verkleed langs huizen gaan en snoep krijgen. Maar op verschillende plekken worden dan halloweenfeestjes gegeven en tochtjes gehouden waarbij er zo hier en daar monsters en griezels opduiken om mensen de schrik van hun leven te geven.

Hoe leuk zou het zijn als je ook daar naartoe ging of als je zelf een avondje Halloween wil organiseren. Het is natuurlijk super leuk en omdat het nu toch al koud is, zal het sneller kloppen van je hart je helpen om je lichaam goed op te warmen. Om je avond en foto's nog leuker te maken hebben wij nu voor jou een echte Halloween pakket! Met dit pakket maak je alles net even iets levendiger en een tikkeltje griezelig grappig. Haal die nu snel hier http://bit.ly/halloweenphotoboothpakket !

Comments

Leave your comment