April

Een normaal jaar kent 365 dagen verdeeld over 12 maanden. Drie maanden bij elkaar is weer een kwartaal, naast 4 kwartalen zijn er in Nederland 4 jaargetijden oftewel seizoenen. We kennen de lente, zomer, herfst en winter! 

Een normaal jaar kent 365 dagen verdeeld over 12 maanden. Drie maanden bij elkaar is weer een kwartaal, naast 4 kwartalen zijn er in Nederland 4 jaargetijden oftewel seizoenen. We kennen de lente, zomer, herfst en winter! Elke dag kan verschillende betekenissen hebben voor elk persoon, een seizoen kan voor de een favoriet zijn maar de ander zou graag willen dat het snel voorbij gaat. En elk jaar weer komt alles terug of we er tegenop kijken of juist op verheugen en naartoe leven. Geregeld zullen onze thema's te maken hebben met een bepaalde periode van tijd en deze zullen we toelichten/bespreken in onze blogs!


We zijn al op 1/4 van een jaar, alweer een heel kwartaal! De lente is net begonnen en het begint al veel eerder licht te worden. Alle winterslapers worden wakker en alles gaat weer bloeien. April komt er weer aan! Wat betekent April voor jou? Is het misschien jouw naam? Valt je verjaardag in April? Dan ben je een Ram of een Stier!

Heb je het niet zo op speciale dagen, vind je deze te kort. Dan kun je je ook uitleven op een maand. Er zijn namelijk maanden met thema's. Zo kun je in April volop filosoferen want dan is het namelijk de maand van filosofie! Dit jaar is het thema: Mens en techniek centraal. Een interessant onderwerp, hoe denk jij erover? Hebben machines de mens nodig of zullen machines alles van de mens overnemen? Wij zijn in ieder geval blij met de digitale wereld zodat we littlethingsinlife hebben kunnen opzetten voor jullie!

Voor littlethingsinlife zullen wij een aantal dagen uitlichten en onze webshop zal enkele producten bevatten die te maken hebben met secretaressedag en Pasen. Voor Koningsdag zullen we voor een aantal producten de keuze aanbieden om het in een oranje variant te bestellen en dat is geen grap van 1 april! In de komende blog zullen we de secretaressedag en Pasen uitgebreider onder de loep nemen.

Hieronder vind je een schema met dagen in April. Zie jij er een leuke dag bij staan, laat het ons weten en misschien zullen we er een losse blog aan toewijden met ideeën en producten om die dag nog extra aandacht te geven en benadrukken.

Comments

Leave your comment